ArtPeople

Carin Gerhardsen
Dukkebarn

To forskellige sager lander på kriminalkommissær Sjöbergs bord næsten samtidig.

Et mord, der finder sted på færgeoverfarten fra Sverige til Finland, og en efterladt baby, som politibetjenten Petra ved et tilfælde finder i et buskads.

Sjöberg og resten af holdet fra Hammerbypolitiet skal til bunds i de stockholmske familietragedier. Mordsagen fører dem ned i et miljø, hvor alkohol og svigt er en fast bestanddel af hverdagen. Og babyen, ham er der tilsyneladende ingen, der savner. Om de to sager hænger sammen, er op til Petra og hendes chef at finde ud af. Efterforskningen er intens. Men der er endnu en sag, der hurtigt kan ende som et ulykkeligt tilfælde på politiets bord, hvis ikke de griber til handling.

DUKKEBARN er andet bind i Carin Gerhardsens Hammarby-serie med den unge politibetjent Petra Westman og kriminalkommissær Sjöberg. Gerhardsen fik sidste år en fornem debut med Pandekagehuset.

Læs mere om alle vores krimier på Krimifan.dk >>

Udtænkt plot, der kan nok til, at det kan udfoldes langsomt uden at blive forudsigeligt. I det hele taget tænker hun lidt vildere og skriver stærkere end de fleste svenske krimi-kvinder.
Ekstra Bladet

BOG FAKTA

ISBN: 978-87-7055-820-4
People's Press 2010

AF CARIN GERHARDSEN