ArtPeople

Rolf Sørensen og Steen Tinning og Rasmus Henning
Jernmænd

Det lyder voldsomt. Men hvis du har viljen og mod på at træne hårdt og målrettet, kan det lade sig gøre, at du også bliver jernmand.

De to tidligere elitesportsmænd, Rolf Sørensen og Steen Tinning, satte sig et fælles mål: At gennemføre Challenge Copenhagens iron mandistance. De kontaktede den danske triatlet, Rasmus Henning, der blev tilknyttet som deres personlige mentor. I Jernmænd følger du Rolf og Steens lange rejse fra beslutningen om at ville være jernmænd, over de mange timers træning og frem, til de krydser målstregen som nykronede jernmænd.

Jernmænd er også en motivationsbog for alle, der har en drøm om at blive jernmand. Du får bl.a. et træningsprogram, motivationsstrategier og vejledning om, hvordan du skal tackle de mange udfordringer og undgå skader. Om hvordan du passer din træning ind i din hverdag. Hjælp til at købe det udstyr, der passer netop dig. Og en masse nyttige råd, du kan bruge i din træning og på selve konkur-rencedagen.

For "Jernmænd" er både en spændende fortælling om den lange rejse mod målstregen og en fantastisk motivationsbog for alle, der har en spirende drøm om at gennemføre et triatlon - eksempelvis er der gode inputs til, hvordan man undgår skader, og hvordan man vælger det rette udstyr, og hvordan man passer den massive træning ind i hverdagen
Dagbladet Holstebro
Det er en yderst præsentabel - ja, rent ud sagt lækker bog at få i hånden. Den er struktureret, velskrevet og indbydende. Billedsiden er fremragende, med mange pletskud, både sorthvide og farver.
Nordvestnyt