ArtPeople

Indsend dit manuskript

Vi vil altid gerne høre fra nye forfattere. Du kan enten sende dit manuskript til os (se adressen nedenfor), eller du kan indlevere det i vores reception. Så skal vi nok sørge for, at brevet havner på rette plads.

 

Vi har følgende ønsker til indsendte manuskripter:

  • At manuskriptet indsendes på papir.
  • At manuskripter er skrevet på computer, med halvanden linjeafstand og en bred margen, så der er plads til redaktørens notater. Vi vil helst undgå ringbind. De er besværlige i posten og vil ikke blive sendt retur.
  • At manuskriptet forsynes med et følgebrev, der giver redaktøren mulighed for hurtigt at sætte sig ind i, hvad det er for en type manuskript, han/hun sidder med.
  • Husk altid at opgive dit navn og din adresse og også gerne telefonnr. eller e-mail.

Vi gør opmærksom på, at vi ikke påtager os noget ansvar for originalmateriale, og vi returnerer kun dit manuskript, hvis du vedlægger eller fremsender en frankeret svarkuvert.

Sørg for altid selv at have en kopi af manuskriptet. Vi beholder materialet to uger efter, vi har sendt dig et svarbrev. Det tager op til tolv uger for os at vurdere dit manuskript.

Vi foretrækker, at manuskriptet ikke sendes til andre forlag i denne periode. Vi har desværre ikke altid mulighed for at give uddybende kritik/respons på de manuskripter, vi takker nej til.

Held og lykke med dit projekt!

 

People'sPress
Att.:Redaktionen
Vester Farimagsgade 41
1606 København V