ArtPeople

Lisa Gardner
Skjult

Der er ingen grund til at låse døren eller lade lyset være tændt. Morderen ved, hvor han kan finde dig. I årevis har politibetjent Bobby Dodge forsøgt at glemme en sag, der nær kostede ham livet. Men fortidens rædsler kommer tilbage, da politiet i Boston finder en årtier gammel massegrav med ligene af seks unge piger. Det eneste spor i sagen er en halskæde med navnet Annabelle Granger, som findes om halsen på et af ligene.

Annabelle Granger er imidertid også navnet på en levende kvinde i 30erne, der har tilbragt hele sin barndom på flugt, fra by til by, med konstant skiftende identiteter. Hun har aldrig selv vidst, hvad familien flygtede fra, men fundet af massegraven sender hende på kollisionskurs med fortiden og en morder, der har ventet længe på at finde hende. Nu kan hun ikke skjule sig længere.

Bobby Dodge er på sagen, i samarbejde med sin gamle kæreste D.D. Warren fra Bostons politi.

Lisa Gardner nåede 1. pladsen på New York Times' bestsellerlister sidste år med e-bogsudgaven af Alene, der er den første bog i hendes serie om D.D. Warren. Skjult er den selvstændige fortsættelse.

Læs mere om alle vores krimier på Krimifan.dk >>

Kriminelt god. (...) Lisa Gardner skriver ganske enkelt godt og holder konstant en gryde i kog, som bobler over af intelligente indfald.
Weekendavisen

BOG FAKTA

ISBN: 978-87-7108-613-3
People's Press 2012

AF LISA GARDNER