ArtPeople

Karin Wahlberg
Tæppehandlerens død

Carl-Ivar Olsson sidder på dækket af en færge ud for Istanbuls kyst og tænker. Han læner sig mod rælingen og nyder den blide, varme vind. Selvom han er langt fra sin kone og børn i Sverige, føler han sig hjemme her. Han er ikke parat til at dø. Men kort efter bliver han fundet død, dolket ihjel.

Det brutale mord på en svensk tæppehandler på forretningsrejse i Tyrkiet bliver begyndelsen på en tankevækkende historie om et kostbart tæppe, døtre, drab og skjulte længsler – og ikke mindst de hemmeligheder en familie kan bære på.

Det lokale tyrkiske politi går i gang med at efterforske sagen, men kontakter kriminalkommissær Claes Claesson og hans kollega Özen for at få hjælp. Claesson afbryder sin barsel, forlader konen Veronica og deres nyfødte datter og rejser til Istanbul for at finde ud af, hvem tæppehandler Olsson egentlig var og hvorfor så mange spor og menneskeliv kan knyttes til ham.

Læs mere om alle vores krimier på Krimifan.dk >> 

Sproget flyder lækkert og ubesværet, dialogen er troværdig og tjep, karaktererne er grundigt opbyggede, og alle sten vendes.
Weekendavisen

BOG FAKTA

ISBN: 978-87-7108-733-8
People's Press 2012

AF KARIN WAHLBERG