ArtPeople

Om ArtPeople Booking

Formidling af foredrag og foredragsholdere

Artpeople Foredrag er et booking-bureau, der formidler en lang perlerække af landets bedste og mest benyttede foredragsholdere. Uanset om du leder efter et foredrag, som kan skabe ny motivation hos dine ansatte, underholdning til firmafesten eller julefrokosten, en ordstyrer til dit debatarrangement eller en forfatter til biblioteksaftenen, har Artpeople Foredrag et bredt udvalg.

Her på hjemmesiden kan du læse om alle vore foredragsholdere og de foredrag, de tilbyder. Vi har solid erfaring med alle former for kunder såvel som foredrag, så kontakt os for uforpligtende inspiration og rådgivning – vi er altid parate til at indgå i en dialog om mulighederne og finde en individuel løsning, så vi kan få skræddersyet et foredrag lige efter dig og dit events behov.

Mere end Foredrag

Artpeople Foredrag er en afdeling under Artpeople, som blandt andet også huser et pladeselskab og et forlag. Således har vi i foredragsafdelingen altid direkte adgang til de musikere, stand-up komikere, forfattere samt kunstneriske personligheder i al almindelighed m.fl., der er i vælten i mediebilledet lige nu og her. Der er med andre ord altid garanteret høj aktualitet og både foredragsholdere og emner, der er helt up to date med de ting, der rører sig i samfundet.

Artpeople Foredrag formidler foredrag og foredragsholdere i alle prisklasser og henvender sig derfor til både små og store virksomheder, foreninger, uddannelsesinstitutioner og biblioteker. Og uanset om det drejer sig om store events, internationale seminarer, aftenskolearrangementer, personalemøder eller workshops for kollegerne, kan Artpeople hjælpe med at finde frem til den perfekte foredragsholder til dit arrangement.

”Hvordan booker jeg foredrag?”

I menuen i toppen kan du finde inspiration til dit arrangement ved at klikke ind på de forskellige foredrag og foredragsholdere. Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev eller følge os på facebook, hvis du gerne vil blive holdt ajour med nyheder om vores foredrag og foredragsholdere.

Læs om de enkelte foredragsholdere på hjemmesiden og send en forespørgsel via ”forespørgselsknappen” under hvert enkelt foredrag. Du er også meget velkommen til at ringe til en af vores medarbejdere. Ligegyldigt hvad du vælger, vil vi give dig et hurtigt og uforpligtende svar på priser og rådighed på de ønskede datoer.

Artpeople Foredrag har management på mange spændende navne og dermed den direkte kontakt til: Brødrene Price – Hans Pilgaard – Rolf Sørensen – Jørgen Leth – Dennis Ritter – Brian Holm – Mikael Bertelsen – Lars AP – Mads Brügger – Camilla Framnes – Thomas R. Andersen og Thilde Jo Maarbjerg – Susanne Utzon – Anne-Grethe Bjarup Riis – Krysters Kartel – Paprika Steen – Lene Kaaberbøl – Jan Kjær – Cecilie Eken – Isam Bachiri – Ataf – og mange andre …

Kontakt

ArtPeople | ArtPeople Booking
Vester Farimagsgade 41
DK-1606 KĂžbenhavn V
telefon: +45 3311 3311
booking@artpeople.dk

 

Marianne Pedersen | Booking Manager
mobil: +45 2265 5238
marianne.pedersen@artpeople.dk

Joy Caroline Morgan | Booking Manager
mobil: +45 2265 5241
jomo@artpeople.dk