ArtPeople

Mette Honoré og Birgitte Rasmussen
Carrie CPH

Findes drømmefyren derude? Ham, der gør alle de rigtige ting. Ham, vi fantaserer om i vores hjerter. Kan man være heldig at rende ind i netop den eneste ene? Eller er det muligt at finde ham flere gange i livet? Har vi ikke alle prøvet at føle, at nu var han der? Ham, vi drømte om. Ham, som forstår vores længsler og drømme. Og hvor tit er det så ikke lige, at mister right efter en måned forvandles til en irriterende, hjernedød amøbe, som man ikke fatter, hvad man så i og så skal bruge timevis på at finde de rigtige ord til at droppe ham igen?!

De fire veninder Thilde, Amanda, Soffie og Liva sætter sig for at finde ud af kærlighedens veje og vildveje i løbet af deres sommerferie mellem 1. og 2. g. De tager på campingferie, dater lækre surfere, kysser med mindre lækre fyre og sætter deres hjerter på spil.

Carrie CPH lægger sig, som titlen antyder, i traditionen efter Sex and the city. Her har vi blot at gøre med fire danske gymnasiepiger, der alle har en mission om at komme kærlighedens væsen nærmere, hvilket de nærmer sig på hver deres måde. Carrie CPH er både titlen på bogen og på den blog, hovedpersonen, Thilde, skriver på MySpace undervejs i forløbet.

BOG FAKTA

ISBN: 978-87-7055-581-4
People’sPress jr. 2009