ArtPeople

Indsend dit manuskript

Du kan enten sende dit manuskript til os (se adressen nedenfor), eller du kan indlevere det i vores reception. Så skal vi nok sørge for, at brevet havner på rette plads.

 

Vi stiller følgende krav til manuskripter:

  • Manuskripter skal indsendes på papir. Vi modtager mange manuskripter, og vi har derfor ikke kapacitet til at printe materiale fra e-mails, vedhæftede filer eller disketter.
  • Manuskripter skal være skrevet på computer, med halvanden linjeafstand og en bred margen, så der er plads til redaktørens notater.
  • Manuskriptet skal forsynes med et følgebrev, der giver redaktøren mulighed for hurtigt at sætte sig ind i, hvad det er for en type manuskript, han/hun sidder med.
  • Husk altid at opgive dit navn og din adresse og også gerne telefonnr. eller e-mail.

Vi gør opmærksom på, at vi ikke påtager os noget ansvar for originalmateriale, og vi returnerer kun dit manuskript, hvis du vedlægger eller fremsender en frankeret svarkuvert.

Sørg for altid selv at have en kopi af manuskriptet. Hvis vi ikke hører noget fra dig, destruerer vi materialet to uger efter, vi har sendt dig et svarbrev. Det tager op til otte til ti uger for os at vurdere dit manuskript.

Vi foretrækker, at manuskriptet ikke sendes til andre forlag i denne periode. Vi har desværre ikke altid mulighed for at give uddybende kritik/respons på de manuskripter, vi takker nej til.

Held og lykke med dit projekt!

 

People’sPress junior
Att.:Redaktionen
Vester Farimagsgade 41
1606 København V