Logo Søg Åben menu

Om os

ArtPeople er en moderne kulturformidler og hjemsted for forlaget People’sPress.
Vi bryder gamle grænser og udgiver både bøger, musik og DVD’er, og vi booker en række af Danmarks mest fremtrædende foredragsholdere, stand-up komikere og musikere.


ArtPeople er et af landets førende musikselskaber med fokus på et lokalt repertoire.

Vi favner stort set alle genrer. Men vi er også selektive og har, i forhold til gennemsnittet, ganske få udgivelser om året, da vi mener, at vores force ligger i at arbejde hårdt og længe for den enkelte artist.

ArtPeople producerer og udgiver også DVD’er, og specielt inden for dansk stand-up comedy er selskabet uden tvivl i den danske sværvægtsklasse.


Udgangspunktet hos People’sPress er, at kvalitet og kommerciel succes ikke udelukker hinanden.

Vi udgiver gode bøger i alle genrer, og efterfølgende gør vi vores yderste for at fortælle danskerne om dem.

Vi accepterer ikke dogmet om, at bogen er for de få. Gode bøger er for alle, og gode bøger er fantastiske til at formidle historier, debat, tanker, følelser og stor kunst.


Hos ArtPeople repræsenterer vi en række af Danmarks førende foredragsholdere, stand up-komikere og kunstneriske personligheder.

Vi bestræber os hele tiden på, at tilbyde nye spændende navne og konstellationer. Vi er altid klar til en snak om individuelle løsninger og skræddersyer foredrag, når der skal tilføres et særligt indhold.

Søger du efter én, du ikke kan finde på vores hjemmeside, så spørg os alligevel, da det meste er muligt!
ArtPeople.dk - en del af PeopleGroup
Telefon: +45 3311 3311 - E-mail: info@peoplespress.dk
Facebook Twitter