ArtPeople

Om os

ArtPeople er en moderne kulturformidler og hjemsted for forlagene People’sPress og People’sPress junior.

Vi bryder gamle grænser og udgiver både bøger, musik og dvd’er, og vi booker en række af Danmarks mest fremtrædende foredragsholdere, stand up-komikere og musikere.

Musik / Dvd

ArtPeople er et af landets førende musik-
selskaber med fokus på lokalt repertoire.

Vi favner stort set alle genrer. Men vi er også selektive og har, i forhold til gennemsnittet, ganske få udgivelser på 1 år, da vi mener at vores force ligger i at arbejde hårdt og længe for den enkelte artist.

ArtPeople producerer og udgiver også DVD’er, og specielt inden for dansk stand-up comedy er selskabet uden tvivl i den danske sværvægtsklasse.

Bøger

ArtPeople’s bøger udkommer på henholdsvis People’sPress og People’sPress junior. Vores udgangspunkt er, at kvalitet og kommerciel succes ikke udelukker hinanden.

Vi laver gode bøger i alle genrer, og efterfølgende gør vi vores yderste for at fortælle danskerne om dem.

Vi accepterer ikke dogmet om, at bogen kun er for de få. Gode bøger er for alle, og gode bøger er fantastiske til at formidle historier, debat, tanker, følelser og stor kunst.
Læs mere om People’sPress Jr.

Foredrag & Stand-up

Hos ArtPeople kan vi præsentere en række af de betydeligste danske foredragsholdere, stand up-komikere og kunstneriske personligheder, og vi bestræber os på hele tiden at tilbyde nye navne og konstellationer.

Vi er altid klar til en snak om individuelle løsninger, når arrangementer skal tilføres et særligt indhold.

På Stand Up-scenen er vi stolte af at kunne præsentere, ikke alene branchens fornemmeste navne, men også morgendagens stjerner, og da Artpeople ligeledes repræsenterer en bred vifte af Danmarks mest fremtrædende musikere, DJ’s og bands, er vi i stand til at formidle større pakkeløsninger, skræddersyet til det enkelte arrangement.